Kilpailukeskus

SPRINTTICUP
TAPIO LAURENIN MUISTOKILPAILU
Malminkartanossa to 10.9.2020

Bloginpito on päättynyt...

6.10.2020 Sprintticupin palaute kuten ratapiirroksen katkaisut, huonosti havaittava aitamerkintä sekä reitinvalinnan tärkeät asiat on käsitelty. Lue lisää blogista.

Tulokset valmiit

Tulokset ja reittihärveli valmiit. Analyysit korjattu kartassa olleen virheen takia. Kartassa portti oli jäänyt kiinni, vaikka se maastossa olikin auki. Virhe vaikutti käytännössä vain B ja F-ratoihin. Lue blogista lisää karttavirheestä.

Ratamestarin viime hetken tiedote

B-radasta on vain 1:3000 -mittakaavaisia karttoja. C-radan kartta on myös 1:3000-mittakaavainen. Sen sijaan A- ja F-ratojen kartat ovat 1:4000-mittakaavaisia

Kolmosrastin (A,B,F) jälkeen pari kielletyn alueen nauhaa puuttuu - huoltomies kielsi niiden asettamisen!!!!

Rastinumerot ovat tulostuksessa hieman pieniä ja paikoitellen liian kaukana rastinumerosta. Alla esimerkkikuva C-radalta. Muuten tulostus on selkeä ja kartta poikkeuksellisen hyvin luettava. Kartoittajat ovat tehneet hyvää työtä.

Rastinumerot kaukana

3.9.2020 - Ratamestarilla on tärkeää asiaa - eli mitä kaikkea Sinun on hyvä tietää ennenkuin juokset sprinttiä Malminkartanossa: esimerkiksi rastikoodit, pysäköintialueet, marjapuuronvärinen alue, lämmittelykartta ja tärkein - minkalaisia ratoja on tulossa. Lue lisää ratamestarin terveisistä.

1.9.2020 - Malminkartanon Sprintti-Cup lähenee. Tapahtumakeskus Malminkartanon ala-asteen koulun pihalla, Puustellintie 6.

Paikalle pääsee parhaiten junalla Malminkartanon asemalta. Asemalta alkaa myös verryttelyyn sopiva lämmittelyrata. Myös bussit 37 ja 39 tuovat aivan lähelle. Lue lisää ja katso kartat.

Pysäköintimahdollisuus on Naapuripellontien varrella olevilla pysäköintialueilla. Katso kartta pysäköinnistä. Malminkartanon katuverkosta on turha etsiä vapaita pysäköintipaikkoja, niitä ei ole.

Poikkeuksellisesti suunnistamaan pääsee jo klo 17.00. Ilmoittaudu etukäteen, niin vähennät järjestäjien kiireitä. Lue lisää järjestelyistä HUOM karttamaksu ennakkoilmoittautuneilta 10 euroa, tapahtumassa 15 euroa, malminkartanolaisilta 10 euroa, nuoret (alle 19v) 5 euroa.

24.6.2020 - Korona jättää jälkensä myös Sprintti-Cupiin. Ratasuunnittelun keinoin tartuntariski saadaan pienemmäksi. Lue lisää.

10.6.2020 - Malminkartanon Sprintticup juostaan torstaina 10.9.2020. Se on samalla Tapio Laurenin muistokilpailu. Lue lisää.

Tapahtuman järjestelyissä noudatetaan Suomen Suunnistusliiton kesäkuun alussa voimaantulleita korona-epidemian takia noudatettavia uusia ohjeita.


13.3.2020 - Malminkartanon Sprintti-Cup -tapahtuma on siirretty koronavirus-epidemian takia myöhempään ajankohtaan. Samoin seuraavalla 26.3.2020 viikolla juostava Lauttasaaren Sprintti-Cup siirtyy myöhemmäksi. Tapahtumien uusista ajankohdista tiedotetaan kesäkuiun alussa.

10.3.2020 - Lämmittele kunnolla - maaliskuiset illat ovat petollisia, varsinkin jos lähdet sprinttiin alusta alkaen täydellä vauhdilla. Verryttele ja samalla totuttele Malminkartanon korttelirakenteeseen. Lue lisää

8.3.2020 - Miten tulla Malminkartanoon - Läheltä kilpailukeskusta on turha etsiä vapaita pysäköintipaikkoja. Sen sijaan juna tuo lähelle ja samalla suoraan lämmittelyradan lähtöön. Lue lisää

Malminkartanossa juostaan sprinttiä torstaina 19.3.2020 vuoden 2017 SM-sprintin karsintakilpailun kartalla. Lisää tietoa myöhemmin. Sitä ennen voit seurailla valmisteluja ratamestarin päiväkirjasta.

Kari Sane


Sprintticup on Helsingin seudun suunnistusseurojen yhteinen kaikille avoin sprinttisuunnistuksen kuntosuunnistussarja. Maaliskuun kolme Sprintticup-tapahtumaa kuuluvat yritys- ja kaverijoukkueiden Firmasprintti-sarjaan. Lue lisää.