Sivuston päivitys on päättynyt

SPRINTTICUP
Kannelmäessä 21.3.2019

30.3.2019 - Blogin viimeinen päivitys: siltakeskustelun loppuvaiheet, ratamestarin ajatus Pelimannintien sillan ongelmaan sekä F-reittianalyysien täydennys. Myös A-, B- ja C-ratojen analyysejä on täydennetty nopeimmalla reitilla, jos se on tiedossa..

23.3.2019 - Pelimannintien sillan karttakuvaus on herättänyt vilkasta keskustelua. Keskustelun johdanto ja itse keskustelu on koottu omalle sivulleen. Tuskin vielä on viimeistä sanaa asiasta sanottu. Lue lisää

21.3.2019 - Pysäköinti Kaareen. Ympäristön katujen varsilta on turha etsiä pysäköintipaikkoja, vaikka tapahtuman ohjeissa näin mainitaankin. Katso tästä ajo-ohjeet Kaareen

20.3.2019 - Ratamestarin odotettu jalkinesuositus on nappulakengat tai karkeapohjaiset lenkkarit - joka tapauksessa kunkin omalla vastuulla. Myös kannattaa vilkaista, miltä maastossa tänään näyttää. Lue lisää.

18.3.2019 - Kolme vinkkiä, joilla pärjää torstaina, lupaa ratamestari, vaikka tuttuja sprinttisuunnistusohjeitahan ne toki ovat. Ratamestari valottaa vinkkien taustoja ja kertoo, miksi juuri tällä kerralla ne on hyvä painaa mieleen. Yksi vinkeistä liittyy ykkösrastiin. Ainakin se kannattaa vilkaista ennen starttia. Lue ratamestarin ennakot.

13.3.2019 - Ratamestari on kirjannut radoistaan tilastotietoja kuten matkapituudet ja rastien lukumäärät. Lisäksi listalla on muutamia eksoottisia käsitteitä kuten kiertävyys ja rastiväli-indeksi. Mitä ne ovat? Lue lisää.

6.3.2019 - Pelimannintien silta on eräs keskeinen maamerkki tulevassa tapahtumassa. Sen kaksitasokuvaus ei olekaan aivan yksinkertainen asia. Kannattaa tutustua asiaan hieman etukäteen, ettei sitten itse kisassa tarvitse sitä enää pähkäillä. Vilkaise ratamestarin päiväkirjaa.

15.2.2019 - Ratamestari on mietiskellyt kartan kaksitasokuvausta Kannelmäen aseman liepeillä. Miltä näyttäisivät aseman sillat kuvattuna Oxfordin tai Gironan tyyliin - lue lisää.

Kannelmäessä juostaan sprinttiä torstaina 21.3.2019 toissa syksyn SM-kisojen kartalla. Lisää tietoa myöhemmin. Sitä ennen voit seurailla valmisteluja ratamestarin päiväkirjasta.

Kari Sane


Sprintticup on Helsingin seudun suunnistusseurojen yhteinen kaikille avoin sprinttisuunnistuksen kuntosuunnistussarja. Keväällä 2019 siihen kuuluu viisi tapahtumaa. Katso ohjelma.