Opastus ja joukkoliikenne

Kilpailukeskus on osoitteessa Halsuantie 2. Se on aivan Kannelmäen eteläosassa lähellä Kaaren kauppakeskusta.

Sprintti-Cup 2019 Kannelmäki

JUNALLA

Nopeimmin pääset kilpailukeskukseen junalla. Kehäradan P- ja I -junat tuovat Kannelmäen asemalle, josta on noin 600 metrin kävely kilpailukeskukseen. Sen aikana saat hyvän tuntuman kilpailualueen maastoon. P-juna tulee keskustan suunnasta ja I-juna tulee lentoaseman suunnasta.
Kehärata
Kehärata (lisää HSL:n sivuilta). Ja katso vielä lyhyt video Kehäradasta.

Muistathan ettei junasta voi ostaa matkalippua. Se on hankittava etukäteen lippuautomaatista, käytettävä matkakorttia, mobiililippua tai ostettava kertalippu R-kioskista tai HSL:n myyntipisteestä.

Tulo junalla kilpailukeskukseen
Kulku Kannelmäen asemalta kilpailukeskukseen (600 m)

BUSSILLA

Bussilla eli dösällä pääset ihan kilpailukeskuksen tuntumaan. Bussit 41,43 ja 56 pysähtyvät 50 merin päässä kilpailukeskuksesta. Jää pois Kantelettarentien pysäkillä (1685). Pysäkiltä on jo näköyhteys kilpailukeskukseen.

Tulo bussilla kilpailukeskukseen
Kulku bussipysäkeiltä kilpailukeskukseen (50 m)

Parhaat bussiyhteydet löydät Helsingin seudun liikenteen (HSL) Reittioppaasta. Lisää siihen oma lähtöpaikkasi, määränpääksi osoite Halsuantie 2 sekä ajankohta, koska haluat olla perillä.

AUTOLLA

Pysäköintimahdollisuus on kilpailukeskuksen tuntumassa olevasta kauppakeskus Kaaressa. Sinne pääsee parhaiten Kantelettarentien suunnasta.

Katettuun pysäköintiin ajetaan ensimmäisestä liikenneympyrästä oikealle ja kattopysäköintiin seuraavista liikennevaloista oikealle. Numeronäytöt kertovat vapaat paikat.

Kannelmäen katuverkossa on iltaisin hyvin vähän tilaa pysäköintiin.

Opastus Kauppakeskus Kaaren pysäköintiin
Opastus Kauppakeskus Kaareen

POLKUPYÖRÄLLÄ JA KÄVELLEN

Polkupyörällä pääsee lähietäisyyksiltä nopeasti perille. Parhaat reitit kilpailukeskukseen löydät pyöräilyn reittioppaasta. Kirjoita siihen oma lähtöpaikkasi (mistä) ja määränpääksi (mihin) Halsuantie 2. Näpäytä lopuksi nappia     HAE     .

Huomaa, että voit halutessasi täsmentää pyöräreittiäsi, esimerkiksi asfalttipintaiseksi tai mahdollisimman lyhyeksi.

Polkupyörien pysäköinti on kilpailukeskuksessa.

Lisää opastusta

HELSINGIN KARTTAPALVELU (myös Espoo ja Vantaa)
- karttasarja (mm opaskartta)

KANSALAISEN KARTTAPAIKKA
- pysäköinti Kauppakeskus Kaari