Tulokset     

Tulokset

Väliajat

HUOM. Aluemestaruuskilpailun ulkopuoliset kilpailijat on osoitettu merkinnällä   '(ei-SU)'
 

Väliaikagrafiikka     (OGraph)


Väliaika-analyysit
 (Aaaa'vot)

    - Ohjelmasta löytyi "ominaisuus" - kilpailun ulkopuolella juosseiden kilpailijoiden nimien kohdalla ollut merkintä (ei SU) aiheutti sen, että näiden kilpailijoiden ensimmäistä rastiväliä ei tunnistettu. Asiasta on kerrottu Jukka Inkerille.


 OGraph   (Pekka Varis)

OGraph piirtää väliajoista graafisen kuvaajan, jonka avulla voit havainnollistaa kilpailijoiden suorituksia rastiväleittäin. Lisäksi OGraph taulukoi rastiväliajat ja antaa mukavan mahdollisuuden jälkipeliin poistamalla tuloksista esimerkiksi "juuri sen pieleen menneen rastivälin..."

Toimi näin:
1) Näpäytä linkkiä ja OGraph-sivu aukeaa, 2) Valitse AM-Sprintti, 3) Valitse Sarja, 4) Näpäytä alasivua GRAPH ja näet kymmenen ensimmäisen kilpailijan rastivälikuvaajat. Alasivulla TABLE tiedot ovat taulukkomuodossa. Alasivulla LEG voit katsoa, miltä tulosluettelo näyttäisi ilman yhtä tai useampaa rastiväliä. Rastivälien poistot eivät vaikuta muihin alasivuihin. Huomaa, että OGraph ei toimi, ellet ole asentanut Javaa.

Lue lisää OGraph -väliaikagrafiikasta

 

Aaaa'vot   (Jukka Inkeri)

Aaaa'vot taulukoi väliajat analysoidummassa muodossa. Väliajat ovat värikoodatut, jolloin taulukosta näkyy nopeasti, kuinka - tekijän Jukka Inkerin tekstiä lainaten -  mismiekarkasin - mishääjäi... 

Mielenkiintoisen lisäpiirteen kertoo taulukon viimeinen sarake eli tasoprosentti. Mitä pienempi se on, sitä paremmin olet yleisesti ottaen juossut vaikka sitten pari pummia olisikin osunut reitille tai loppumatkassa väsy olisi yllättänyt.

Lue lisää Aaaa'vot -väliaika-analyysista (alussa esimerkki, infoa sivun alalaidassa)