Sivuston päivitys on päättynyt

Suunnistavan Uudenmaan sprinttisuunnistuksen
Aluemestaruuskisat 2014

AM-sprintti 2014 HD21 voittajat

Aluemestarit H21 Topi Raitanen Helsingin Suunnistajat ja D21 Jenny Patana Hiidenkiertäjät

10.9.2014
Kuvasatoa
Väkeä palkintopallilla
Kuvia rasteilta - Raino Lampinen
Kuvia rasteilta - Andrei Kulagin

10.9.2014
Kilpailujohtaja kiittaa
Sprintti on runsaasti työtä vaativa laji - mutta meitä olikin 100 toimitsijaa, kiittelee kilpailujohtaja Jorma Erkkilä. Lue lisää

11.9.2014
Löytötavaraa
Jos unohdit kilpailupaikalle jotakin, kysy Jorma Erkkilältä, onko tavara löytynyt kilpailukeskuksesta tai maastosta. jorma.erkkila (at)helsinginsuunnistajat.fi tai 040 5106205.

11.9.2014
Oulunkylä vielä kerran
Katso vielä kerran, missä sitä oikein tuli juostua. Huomasitko Plotin, Puukoulun tai Tapio Rautavaaran talon paikan?. Et vai?. No, tarkista ne Mäkitorpan kaupunkipolulta

Jos kiinnostaa lisää, tässä linkki Oulunkylän kaupunkipoluille

.

9.9.2014
Varaa aikaa lähtöön
Matka lähtöön 1.7 km. Kulku pääasiassa vilkasliikenteistä kävely- ja pyörätietä pitkin. Useita suojateitä. Lopussa hyvin jyrkkä nousu ja lasku ruohikkoista ja arvatenkin loppupään lähtijöille myös mutaista tiepengertä myöten - sateella voi olla tosi liukasta.

8.9.2014 klo 18.07
Lähtölistat julkaistu
Lähtölistojen julkaisu vei ennakolta enemmän aikaa, koska jälki-ilmoittautuneiden valtava määrä yllätti. Listoissa ovat mukana kaikki, myös jälki-ilmoittautuneet.

Lähtölistojen valmistelussa kiinnitimme erityistä huomiota siihen, että lähtijöiden määrä olisi koko ajan suhteellisen tasainen - tämä on sprintissä tärkeää, jotta kaikki kilpailijat olisivat tasapuolisessa asemassa.

3.9.2014
Pysäköinti hankalaa - tule joukkoliikenteellä
Rakennustyömaa on kaapannut suuren osan pysäköintipaikoista. Niitä on jäljellä erittäin vähän. Tule siis joukkoliikenteellä, jolla pääsee tosi hyvin.

Tai katso pysäköintipaikkaa Patolan katuverkosta tai radanvarren liityntäpysäköintilaitoksista kuten Malmilta, Tapanilasta ja Puistolasta. Myös polkupyörä on ihan näppärä.

Lue lisää monista mahdollisuuksista opastusivulta

8.9.2014 (päivitetty)
561 kilpailijaa tulossa
Aluesprinttiin on ehtinyt ilmoittautua 561 kilpailijaa - ilmeisesti kaikkien aikojen suurin Suunnistavan Uudenmaan aluesprintti.

Suurin sarja on H21, johon on tulossa 72 osanottajaa. Toiseksi eniten on sarjassa H14, osanottajia 56, ja sarjassa D14 osanottajia 38, mikä osoittaa, että sprintti on nuorten piirissä vahvassa nousussa. Ikäsuunnistajien lippua pitää korkealla sarja H45, johon tulossa 31 osanottajaa.

Katso tästä IRMAN osanottajamäärät sarjoittain.

sallittu ylityspaikka
Sallittu ylityspaikka

29.8.2014
Kilpailuohje julkaistu
Sinivalkoinen viitoitus 1700 m - Lähdössä ei ole käymälää - Numerot viitoituksen alussa - Omat hakaneulat - Tarkistuslipuke lähdössä - Määritteet irralliset, saa lähtökarsinassa - Pesu pukeutumistiloissa - Hylkäys uhkaa, ellet katso kartasta, saako mennä yli tai ei

Tällä tiivistelmällä pärjää jo pitkälle. Siitä huolimatta kannattaa vilkaista ohjetta ja ennenkaikkea sprinttisuunnistuksen tärkeitä asioita, jotka on koottu heti ohjeen alkuun. Niin, ja myös kerrata sprintin kielletyt alueet, ettei tule turhia hylsyjä. Lue lisää

28.8.2014
Seuran jäsenet voivat osallistua AM-sprinttiin
Kuuma puheenaihe - saako seuran jäsen osallistua AM-sprintiin on nyt lopullisesti ratkennut. Vastaus on KYLLÄ, mutta ei aivan ehdoitta.

Ensinnäkin on otettava huomoon sääntökirjan ja reilun pelin henki - eihän nyt kukaan kotinurkillaan voi kilpailla. Jos tämä asia on kunnossa, niin sitten on ikäsuunnistajien (HD35 ja vanhemmat) täytettävä vielä tärkeä ehto, jotta kilpailun onnistunut järjestäminen ei vaarantuisi. Lue lisää.

19.8.2014
Kilpailukutsua tarkistettu
Järjestelytoimikunta totesi kokouksessaan, että kun AM-kilpailut ovat tulleet tänä vuonna "rankikelpoisiksi", niin samalla ollaan myös siirtymässä arvottuun lähtöjärjestykseen alueita erottelematta. Niinpä kilpailukutsua muokattiin seuraavasti:

Sarjan lähtöjärjestys määräytyy arvonnan mukaan (Suunnistavan Uudenmaan ja muiden alueiden seurojen jäseniä ei erotella). AM-mitalit jaetaan Suunnistavan Uudenmaan seurojen jäsenten kesken.

8.8.2014
Ilmoittautuminen avattu
Ilmoittautuminen IRMAAN avattu. Erillisiä sarjoja Suunnistavan Uudenmaan ja muiden alueiden suunnistajille ei ole vaan kukin ikäluokka kilpailee samassa sarjassa.

Ilmoittautua voi Irman lisäksi sähköpostitse tai kirjeitse.

24.6.2014
Kilpailukutsu julkaistu
Suunnistavan Uudenmaan sprinttisuunnistuksen aluemestaruuskilpailut ovat keskiviikkona 10.9.2014.

Kilpailun voivat osallistua myös muut kuin Suunnistavan Uudenmaan seurojen jäsenet.

24.6.2014
Harjoittelukielto
Kilpailukutsun julkaisemisen yhteydessä Käskynhaltijantien, Tuusulan moottoritien, Mäkitorpantien ja Siltavoudintien rajaama alue on julistettu harjoittelukieltoon. Katso alue tästä.

Huomaa, että kielto koskee myös liikkumista aluella kilpailupäivänä klo 12-20 välisenä aikana itse kilpailua lukuunottamatta. Suunnittele siis tulo kilpailukeskukseen tämän mukaisesti.

15.6.2014
Suunnistavan Uudenmaan sprinttisuunnistuksen aluemestaruuskisat pähkinänkuoressa
Kilpailu käydään Helsingin Oulunkylässä sarjoissa H/D14-H/D70. Kilpailu on avoin myös muille kuin Suunnistavan Uudenmaan seurojen jäsenille.

Kilpailunjohtaja on Jorma Erkkilä ja ratamestari Henrik Tala.