opastus

Opastus ja joukkoliikenne


Pysäköintipaikat ovat vähentyneet rakennustyömaan takia. Tästä syystä joukkoliikenne tai fillari on entistä varteenotettavampi vaihtoehto.

Pysäköintitilaa on rajoitetusti. Käytä joukkoliikennettä.

Joukkoliikenteellä pääsee mukavasti kilpailukeskukseen. Jokerilinjan 550 pysäkki on aivan vieressä ja Oulunkylän rautatieasemalta on noin kilometrin kävelymatka.

Reittiopas kertoo parhaat yhteydet Oulunkylään eri puolilta Pääkaupunkiseutua.

Myös fillarilla ehtii nopeasti paikalle. Ja samalla hoituu alkuverryttely. Katso parhaat reitit pyöräilyn Reittioppaasta.


Huomaa, että tulo kilpailukeskukseen on sallittu vain kartassa näkyviä teitä, lähinnä Käskynhaltijantietä ja Norrtäljentietä myöten. Vilkaise varmuuden vuoksi vielä karttaa.


Autoliikenteen opastus alkaa Käskynhaltijantien liikenneympyrästä Hirsipadontien suuntaan. Opastuksen alkupiste (kansalaisen karttapaikka)

Navigointiosoite: Helsinki, Hirsipadontie 4 (kadun oikealla puolella).

Opastus valmiina klo 15.00. Pysäköinti Hirsipadontien päässä olevalla pysäköintialueella aivan kilpailukeskuksen tuntumassa.

Pysäköintitilaa on rajoitetusti. Sitä löytyy lisää lähikatujen varsilta. Muista tarkistaa pysäköintirajoitukset.

Pysäköintitilaa saattaa olla myös Mäkitorpantien ja Siltavoudintien varressa tai Oulunkylän asemen tienoilla, Mutta silloin saat kävellä kilpailukeskukseen vain Norrtäljentien kautta. Katso karttaa.

Huomaa myös radanvarren liityntäpysäköintimahdollisuus. Maksaa euron, kun matkustaa junalla. Esimerkiksi Malmilla on iso pysäköintilaitos ja pienempiä on Tapanilassa ja Puistolassa. Kaksi viimeksimainittua saattavat olla jopa ilmaisia. Oulunkylän asemalta on sitten käveltävä Norrtäljentien kautta. Katso karttaa.